יום שבת, 16 בספטמבר 2017

נקניק שוקולד מפתי בר - המתכון הממכר ביותר שאתם מכירים , פרווה !!!!

העוגיות שחייבות להיות בכל פריזר...מהמצרכים שתמיד נמצאים בבית...הקרדיט לחברתי שרה לוין, שעוגיות אלו כבר הפכו להיות סמלה המסחרי.
העוגיות ממכרות - ראו הוזהרתם !!!

המצרכים :
המדידה נעשית בכוס חד פעמי שתיה חמה.
1 כוס סוכר
3/4 כוס אבקת קקאו
3/4 כוס מים
1/3 כוס יין אדום מתוק
1.5 כפיות תמצית וניל
1.5 כפיות תמצית רום
-----------------------------
3 כפות שמן קוקוס 
500 גרם פתי בר - לשבור לחתיכות קטנות.

אופן הכנה: 

1. לערבב הכל בסיר בינוני ולהרתיח תוך כדי ערבוב.
לפזר קוקוס מתחת לתערובת
2. לסגור האש ולהוסיף:
70 - 80 גרם מחמאה/ מזולה בטעם חמאה (אני מוסיפה  2 כפות שמן קוקוס)
לאחר שנמס..להוסיף : 500 גרם פתי בר שבור קטן.
לערבב היטב.
3. על נייר אלומיניום לפזר פס קוקוס ולהניח חצי מהכמות בצורת גליל
4. להרטיב ידיים ולעצב בקלות את הגליל
5. לפזר קוקוס מעל ולסגור נייר הכסף כמו סוכריה.
6. להקפיא בפריזר. לאחר כמה שעות אפשר לחתוך לפרוסות דקות.

הערה: אני שומרת בהקפאה כמה גלילים וכל פעם חותכת אחד.

תיזהרו... זה ממכר.



לפזר קוקוס מעל

לעטוף מהודק




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה