יום ראשון, 17 ביולי 2016

קאפקייקס פיסטוק ושקדים

לפני האפייה
טעמתי את הקפקייקס האלו בארצות הברית.. וכל כך אהבתי אותן שהחלטתי לאפות זאת בעצמי. אוהבי המרציפן יתעלפו על זה.

המרה: 1/2 כוס חמאה = 113 גרם או 1/4 כוס שמן + 2 כפות

2 קערות: יבשים ורטובים – כוס מידה אוניברסלית
קערת יבשים:
1.5 כוסות קמח רגיל
1/4 כפית סודה לשתייה
 11/4 (אחד ורבע) כוסות סוכר
קערת רטובים:
110 גרם חמאה / תחליף + 1 כף שמן (חצי כוס חמאה)
2 ביצים
3/4 כוס חלב ( או תחליף) + 1 כף חומץ (לערבב החלב והחומץ ולחכות מספר דקות)
1 כף תמצית שקדים
צבע מאכל ירוק
אופן הכנה:
לערבב את היבשים אל הרטובים תוך כדי תנועת איחוד איטית. 
לאחר האפייה
להוסיף:
1/4 כוס פיסטוקים קצוצים

להעביר התערובת לקנקן. (יותר נוח לשפוך לתבניות)
לשפוך התערובת לקאפקייקס ולאפות בחום 180 מעלות עד שמוכן.

בהצלחה !!




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה