אז הפעם חידוש..פרוסות חציל אפוי בצבע חום זהוב, לא מתכווצ'ץ ושומר על צורה אסתטית יפה להגשה...
הפטנט נעוץ בציפוי הביצה..את הפטנט למדתי מחברתי שרה לוין, המקפידה גם היא על בישול גורמה דיאט.
ונעבור להכנת המתכון....
ונעבור להכנת המתכון....
המצרכים:
1 ביצה
תבלינים: שום כתוש, מלח, פפריקה מתוקה
אפשר להוסיף גם פפריקה חריפה למי שאוהב חריף.
אפשר להוסיף גם פפריקה חריפה למי שאוהב חריף.
פרוסות מ - 2 חצילים
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל - 200 עלות
לחמם תנור ל - 200 עלות
לערבב היטב ביצה ותבלינים.
לפרוס 2 חצילים לפרוסות ברוחב של כ -1.5 ס"מ (רוחב אצבע ).
להניח הפרוסות על נייר אפיה. אין צורך לתרסס תרסיס שמן.
להניח הפרוסות על נייר אפיה. אין צורך לתרסס תרסיס שמן.
למרוח מחצית מתערובת הביצה על הפרוסות ולהכניס לתנור חם.
כשהשחימו, יש להפוך את הפרוסות ולמרוח את שארית תערובת הביצה .
לאפות עד שמשחים וזהו...
מוכנות ללא טיגון.
אופן הגשה:
אני מפזרת פרוסות שום חי על החצילים.
אופן הגשה:
אני מפזרת פרוסות שום חי על החצילים.
טיפ:
אפשר לבשל את הפרוסות האפויות ברסק עגבניות ותבלינים בסיר.
בהצלחה !
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה