מתכון קל הכנה, יפה להגשה וכמובן דיאטטי גורמה. מתאים מאד לארוחה איטלקית.
המצרכים:
2 חצילים מקולפים פרוסים לאורך בעובי של כ 1 ס"מ
לרוטב עגבניות:
קופסת שימורי עגבניות מרוסקות. (אני משתמשת ב - MUATI או POLPA)
קופסה רסק עגבניות
בצל
מים
כמה עלי בזיליקום טרי
טימין (אפשר גם יבש)
מלח, פלפל שחור, קצת סוכר.
אופן הכנה:
את החצילים צולה על מחבת פסים מתורסס עד שקצת מתרככים ומקבלים צבע שחום בהיר.
הכנת הרוטב:
להזהיב בצל על תרסיס. להוסיף יתר המצרכים ומים עד לסמיכות הרצויה.
להניח בתבנית משומנת:
שכבה חצילים
שכבה רוטב
שכבה חצילים
שכבה רוטב
ניתן להניח מעל פרוסות דקיקות של עגבניה לקישוט.
לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור חם 180 מעלות
לאחר כ - 50 דקות להסיר הנייר ולאפות פתוח עד שהצבע הוא אדום עמוק.
יוצא טעים ומדהים !
המצרכים:
2 חצילים מקולפים פרוסים לאורך בעובי של כ 1 ס"מ
לרוטב עגבניות:
קופסת שימורי עגבניות מרוסקות. (אני משתמשת ב - MUATI או POLPA)
קופסה רסק עגבניות
בצל
מים
כמה עלי בזיליקום טרי
טימין (אפשר גם יבש)
מלח, פלפל שחור, קצת סוכר.
אופן הכנה:
את החצילים צולה על מחבת פסים מתורסס עד שקצת מתרככים ומקבלים צבע שחום בהיר.
הכנת הרוטב:
להזהיב בצל על תרסיס. להוסיף יתר המצרכים ומים עד לסמיכות הרצויה.
להניח בתבנית משומנת:
שכבה חצילים
שכבה רוטב
שכבה חצילים
שכבה רוטב
ניתן להניח מעל פרוסות דקיקות של עגבניה לקישוט.
לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור חם 180 מעלות
לאחר כ - 50 דקות להסיר הנייר ולאפות פתוח עד שהצבע הוא אדום עמוק.
יוצא טעים ומדהים !
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה