יום ראשון, 1 ביוני 2014

שכבות חצילים אפויות ברוטב עגבניות איטלקי - דיאטטי

מתכון קל הכנה, יפה להגשה וכמובן דיאטטי גורמה. מתאים מאד לארוחה איטלקית.

המצרכים:
2 חצילים מקולפים פרוסים לאורך בעובי של כ 1 ס"מ

לרוטב עגבניות:
קופסת שימורי עגבניות מרוסקות. (אני משתמשת ב - MUATI או POLPA)
קופסה רסק עגבניות
בצל
מים
כמה עלי בזיליקום טרי
טימין (אפשר גם יבש)
מלח, פלפל שחור, קצת סוכר.

אופן הכנה:
את החצילים צולה על מחבת פסים מתורסס עד שקצת מתרככים ומקבלים צבע שחום בהיר.

הכנת הרוטב:
להזהיב בצל על תרסיס. להוסיף יתר המצרכים ומים עד לסמיכות הרצויה.

להניח בתבנית משומנת:
שכבה חצילים
שכבה רוטב
שכבה חצילים
שכבה רוטב
ניתן להניח מעל פרוסות דקיקות של עגבניה לקישוט.

לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור חם 180 מעלות
לאחר כ - 50 דקות להסיר הנייר ולאפות פתוח עד שהצבע הוא אדום עמוק.

יוצא טעים ומדהים !

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה