יום ראשון, 1 ביוני 2014

סופריטו עוף עם תפוחי אדמה - דיאטטי

לא צריך לטגן בשמן !! סופריטו הוא קדרת עוף ותפוחי אדמה בתיבול קינמון ופלפל שחור. טעים וממש גורמה דיאטטי.
תמונה להמחשה מגוגל
המצרכים
4 כרעיים מחולקים ללא עור
6 תפוחי אדמה בינוניים
1 בצל חתוך לחצאי טבעות
מלח
פלפל שחור
כורכום
חצי כפית קינמון
קצת גריל עוף
1 כף אבקת מרק עוף
מים

אופן הכנה
לתרסס מחבת פסים או מחבת רגיל ולצלות את חלקי העוף עם קצת כורכום.
להניח בסיר שטוח מתורסס.
לחתוך את תפוחי האדמה לצ'יפסים קצרים ולהקפיץ במחבת עם תרסיס עד שהם תופסים קצת צבע. (מידי פעם להוסיף קצת מים על מנת שיתרככו).
להניח אותם בין חלקי העוף שבסיר השטוח.
באותה מחבת שהתפנתה להזהיב את הבצל על קצת תרסיס. להניח את הבצל המוזהב מעל העוף שבסיר.
לתבל בתבלינים ולהוסיף מים.
לתבל בתבלינים ולהוסיף מים. לבשל אחרי הרתיחה הראשונית, על אש קטנה עד שהתבשיל רך ונימוח וריח משכר מתפזר לו בבית.

בהצלחה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה