יום שלישי, 28 בינואר 2014

כרובית שלמה בתנור - קלי קלות ודיאטטי לחלוטין


להניח כרובית שלמה ללא העלים בתחתית, עם מים בגובה 3-4סנטימטר. לכסות הסיר ולבשל עד שהכרובית רכה אבל לא יותר מידי. בודקים את מידת הרכות
עם סכין חדה.
להוציא מהסיר ולשטוף מיד במים קרים על מנת לעצור את הבישול.
להניח על ניר אפיה מתורסס מעט. לתרסס פאם על הכרובית, לפזר פפריקה מתוקה, אבקת שום וקצת עשבי תיבול. למרוח עם האצבעות את התבלינים מסביב ולאפות בתנור מחומם על 200 מעלות עד שמשחים. בתיאבון....יפה טעים וחינמי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה