העוגיות האלו כל כך טעימות ובריאות שהן נחטפות במהירות !!
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כוס טחינה גולמית
60 גרם חמאה רכה או מזולה בטעם חמאה
1 כוס קמח (הכי טוב 1/2 כוס מלא ו-1/2 כוס לבן) (אני שמתי קמח תופח)
1 כפית אבקת אפייה
1.5 כוסות שיבולת שועל שלמה
1/2 כוס חמוציות
1/2 כוס אגוזים קצוצים
עם כפית להניח עיגולי תערובת ולהשטיח. לפזר פרוסות שקדים מולבנים.
לאפות בחום 175 מעלות עד שמשחים.
המצרכים:
2/3 כוס סוכר חום בהיר
2 ביצים1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כוס טחינה גולמית
60 גרם חמאה רכה או מזולה בטעם חמאה
1 כוס קמח (הכי טוב 1/2 כוס מלא ו-1/2 כוס לבן) (אני שמתי קמח תופח)
1 כפית אבקת אפייה
1.5 כוסות שיבולת שועל שלמה
1/2 כוס חמוציות
1/2 כוס אגוזים קצוצים
אופן הכנה:
להקציף ביצים שלמות + סוכר , להוסיף תמצית וניל, טחינה ומזולה (או
חמאה רכה).
ידנית להוסיף קמח, שיבולת שועל חמוציות ואגוזים.עם כפית להניח עיגולי תערובת ולהשטיח. לפזר פרוסות שקדים מולבנים.
לאפות בחום 175 מעלות עד שמשחים.
נראה טעים וממכר אני כבר הולך להכין
השבמחקהאתר שלך יפה ומיוחד
אהרוני