חצאי חזה עוף (שלמים)
בפירורי לחם ועשבי תיבול בתנור.
לא צריך לטגן...גלילי שניצלים קלים להכנה ופשוט ממכרים.
לא צריך לטגן...גלילי שניצלים קלים להכנה ופשוט ממכרים.
המצרכים
500 - 700 גרם חזה עוף שלם חתוך לשניים לאורכו (לא משוטח לשניצל). כך
שנוצרים מעין 2 גלילים מכל פרפר.
1 ביצה1 כף חרדל
מלח, פלפל
1 כף שמן קנולה
עשבי תיבול (פטרוזיליה, טימין) אפשר גם יבשים
קמח
פירורי לחם (זהוב ולבן)
אופן הכנה:
בקערה אחת: לשים קצת קמח.
קערה שניה: ביצה, חרדל, עשבי תיבול, תבלינים, שמן – לערבב הכלקערה שלישית: פירורי לחם משני סוגים: זהוב ולבן.
לקמח את השניצלים בקערת הקמח ולנער.
לטבול בתערובת הביצה ולצפות בפירורי הלחם שבקערה השלישית.
להניח על ניר אפיה בתבנית התנור ולאפות בחום של 200 מעלות עד שזהוב.
לחתוך כל גליל לפרוסות עגולות ויפות ולהגיש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה