יום ראשון, 28 באפריל 2013

פרחי כרובית מצופים בפירורי לחם ועשבי תיבול בתנור - דיאטטי

פרחי כרובית מצופים בפירורי לחם ועשבי תיבול בתנור דיאטטי

לא צריך טיגון.. איזה כיף .. וטעים מאד מאד !!



המצרכים
פרחי כרובית מבושלים במים עם מלח כ - 7 דקות  עד שרכים קצת.
1 ביצה
1 כף חרדל
מלח, פלפל
1 כף שמן קנולה
עשבי תיבול (פטרוזיליה, טימין) אפשר גם יבשים
פירורי לחם (זהוב ולבן)

אופן הכנה:

לבשל פרחי הכרובית. לשטוף במים קרים ולסנן.
קערה אחת: ביצה, חרדל, עשבי תיבול, תבלינים, שמן – לערבב הכל
קערה שניה: פירורי לחם משני סוגים: זהוב ולבן.

לטבול בתערובת הביצה ולצפות בפירורי הלחם שבקערה השלישית.
להניח על ניר אפיה בתבנית התנור ולאפות בחום של 200 מעלות עד שזהוב.
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה