יום חמישי, 14 במרץ 2013

קנטאקי צ'יקן - עוף במעטה פירורי לחם - דיאטטי

עוף במעטה פירורי לחם – קנטאקי צ'יקן אפוי – דיאטטי
המצרכים:
4-6 יחידות כרעיים ללא עור מחולקות לשניים
1 ביצה או 2 כפות מיוקל
8-10 כפות פירורי לחם (אני מעדיפה זהוב)
1 כף אבקת מרק בצל או  תבלין אבקת בצל מיובש
2 כפות רוטב ברביקיו
מלח, פלפל

אופן הכנה:
לערבב את המיוקל/ביצה עם אבקת מרק הבצל או אבקת בצל מיובש ותבלינים בקערה בינונית ולהכניס את חלקי העוף.
למרוח את העוף בתערובת המשחתית.
אופציה קלה לציפוי:
לטבול חלקי העוף בקערה עם פירורי לחם.
אופציה שניה :
חצי מכמות פירורי הלחם לשים בתוך שקית נילון. להכניס כל פעם חלק אחד של העוף
ולנער את השקית (להחזיק אותה סגורה ביד) עד שהעוף מצופה יפה בפירורי לחם.
להוסיף כל פעם עוד פירורי לחם לשקית. (לא לשים את כל כמות פירורי הלחם מההתחלה כי היא תירטב מהלחות של העוף).
להניח נייר אפיה בתבנית התנור ולתרסס תרסיס שמן פאם ולהניח את חלקי העוף המצופים.
לאפות בתנור חם 200 מעלות עד לקבלת צבע חום זהוב.
תוך כדי האפיה אפשר לתרסס קצת תרסיס שמן מעל
לא צריך להפוך את חלקי העוף בזמן האפיה.
טעים רצח.

כל מנה של רבע עוף מכילה גם את כמות הפחממות לאותה ארוחה. לכן , כדאי להגיש עם הרבה סלטים ולהתענג !!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה