פאי פרג מדהימה
2-3 כפות פרורי ביסקוויט
אופן הכנה:
• להרתיח חלב עם סוכר, לבשל עד שרותח.
• להוסיף את שאר החומרים, להמשיך לבשל עד שמבעבע ולקרר.
• לשטח את מלית הפרג על קלתית הבצק לסדר מעל רצועות בצק שתי וערב ולמרוח בביצה.
• לאפות בחום של °180 במשך כ-30 דקות עד שהבצק אפוי.
מתכון מהאינטרנט ששיניתי ויצא מדהים !!! בסוגריים השינויים
שלי.
אוהבי הפרג לא צריכים שכנוע כדי להעדיף אותו על שוקולד. למי שצריך,
נזכיר שהוא עשיר בסידן, מגנזיום, אבץ וחומצה לינולאית שמורידה
כולסטרול.
חומרים לבצק
הפאי:
270 גר' קמח
180 גר' חמאה או מזולה בטעם חמאה או מחמאה
270 גר' קמח
180 גר' חמאה או מזולה בטעם חמאה או מחמאה
3 כפות
מים קרים
3 כפות אבקת סוכר
קורט מלח
כמה טיפות מיץ לימון
הכנת הבצק:
- מערבלים את כל חומרי הבצק מעבד מזון עד שנוצר כדור בצק.
- שמים שליש מהכמות בצד עבור רצועות בצק.
- מרדדים את הבצק, משטחים במערוך, מצמידים לתבנית וחותכים את השוליים.
- מכניסים למקפיא ל20-25 דקות.
חומרים למלית פרג:
300 גר' סוכר
1.5 כוס חלב או 1.5 כוסות חלב מהול במים
3 כפות אבקת סוכר
קורט מלח
כמה טיפות מיץ לימון
הכנת הבצק:
- מערבלים את כל חומרי הבצק מעבד מזון עד שנוצר כדור בצק.
- שמים שליש מהכמות בצד עבור רצועות בצק.
- מרדדים את הבצק, משטחים במערוך, מצמידים לתבנית וחותכים את השוליים.
- מכניסים למקפיא ל20-25 דקות.
חומרים למלית פרג:
300 גר' סוכר
1.5 כוס חלב או 1.5 כוסות חלב מהול במים
450 גר' פרג
2 חלמונים
קליפת לימון מגורדת
75 גרם צימוקים
קליפת לימון מגורדת
75 גרם צימוקים
תפוח עץ קלוף מגורר
2-3 כפות פרורי ביסקוויט
אופן הכנה:
• להרתיח חלב עם סוכר, לבשל עד שרותח.
• להוסיף את שאר החומרים, להמשיך לבשל עד שמבעבע ולקרר.
• לשטח את מלית הפרג על קלתית הבצק לסדר מעל רצועות בצק שתי וערב ולמרוח בביצה.
• לאפות בחום של °180 במשך כ-30 דקות עד שהבצק אפוי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה