קציצות קבבונים קלות הכנה, לא מטוגנות ודיאטטיות.
כל מי שרק רואה אותן רוצה לחטוף אותן.
500 גרם בשר טחון בקר או הודו אדום (אפשר מעורב בקר עם הודו)
1 ביצה
1 בצל בינוני קצוץ
1 קישוא מקולף מגורד (לא חובה)
1 גזר מגורד (לא חובה)
2-3 כפיות שום כתוש
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
2-3 כפות קמח שקדים או פירורי לחם
מלח, פלפל שחור, תבלין לקציצות
ליצור קציצות בצורת קבבונים ולהניח על נייר האפייה.
להכניס לתנור אפיה מחומם ל – 200 מעלות ולאפות עד שאפוי היטב.
כל מי שרק רואה אותן רוצה לחטוף אותן.
1 ביצה
1 בצל בינוני קצוץ
1 קישוא מקולף מגורד (לא חובה)
1 גזר מגורד (לא חובה)
2-3 כפיות שום כתוש
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
2-3 כפות קמח שקדים או פירורי לחם
מלח, פלפל שחור, תבלין לקציצות
אופן הכנה:
לערבב את כל המצרכים.
לרפד תבנית בנייר אפיה ולתרסס בתרסיס פאם.ליצור קציצות בצורת קבבונים ולהניח על נייר האפייה.
להכניס לתנור אפיה מחומם ל – 200 מעלות ולאפות עד שאפוי היטב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה