יום שני, 25 בפברואר 2013

פיצה ביתית דלת קלוריות

חומרים לבצק:

 2 כוסות קמח תופח
3 כפות שמן זית
גביע גבינה לבנה 5%  או שמנת סויה 5% או חצי כוס מים
מלח
מים על פי הצורך עד שהבצק רך למגע. (גם אם במקום גבינה השתמשתם במים)
לערבב החומרים עד קבלת בצק גמיש ונעים. לכן, את המים להוסיף בהדרגה עד שמקבלים תוצאה זו.
לשטח אותו לתבנית פיצה עגולה או תבנית תנור – לשמן בכפית שמן את התבנית- עדיף לרסס בתרסיס שמן.

הרוטב:
1 קופסת רסק עגבניות מדוללת במעט  במים,
שום כתוש
אורגנו
מלח
150 גרם גבינה צפתית מגוררת או 100 גרם גבינה בולגרית + 2 פרוסות גבינה צהובה 9% חתוכה לקוביות.
ירקות חתוכים כגון: בצל, פטריות, פלפל אדום, פרחי ברוקולי מאודים וכיד הדמיון הטובה
 
אופן הכנה
למרוח על הפיצה את חומרי הרוטב, לפזר ירקות ואת הגבינה הבולגרית (עם/בלי הגבינה הצהובה)
לאפות בתנור עד  להשחמה.

הפיצה עשירה בסידן, דלת שומן קלה להכנה ובעיקר טעימה
ערך כל מנה 220 קלוריות, סה"כ הפיצה כולה כ-1700 קלוריות.

לידיעתכם: משולש פיצה קנוי מכיל כפליים קלוריות!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה